• Nano Age


  • 125 лв.

   Aнти-ейдж серум с 2% хиалуронова киселина

   Категория: .

  Показания: Анти-ейдж и хидратация на кожата. Преди или след приложение на филъри.

  Хиалуроновата киселина с ниско молекулно тегло (20 – 50 000 Da), осигурява по-добър транспорт на хранителните вещества до клетките на кожата. Тя увеличава обема си при контакт с вода, което позволява на молекулата да стане по-резистентна на налягане. Кожата е по-еластична и тонизирана.

  Начин на приложение: Нанасят се 2-3 капки от НАНО ЕЙДЖ върху лицето, с леки масажни движения. Само за външна употреба! Една опаковка е достатъчна за 3-4 месечна употреба.

  Опаковка: Флакон от 28 ml

   

  Да се съхранява на хладно и тъмно място!

  Без парабени, феноксиетанол и ароматизатори!

  РАЗГЛЕДАЙТЕ И ОСТАНАЛИТЕ ПРОДУКТИ ОТ СЕРИЯТА NANOCEUTICALS!

  5.00 out of 5

  2 reviews for Nano Age

  1. 5 out of 5

   :

   Нано Ейдж е изключително ефикасен продукт, като ефектът на „стягане“ се забелязва и усеща, още след първото приложение. Изключително икономичен, 28 ml са достатъчни за 3-4 месеца. Обикновено се нанася по една капка на челото и двете слепоочия.
   Д-р Светозар Дренски

  2. 5 out of 5

   :

   Може ли да се използва ,когато не са слагани филъри?Може ли да заглади бръчки на челото и между веждите?

   • out of 5

    :

    Да, разбира се. Nano Age се купува от пациентки, които се страхуват от убожданията на спринцовките с хиал. филър. Или такива, които имат филър и искат да удължат престоя му. Nano Age заглажда бръчките от малък и среден калибър, но ефектът ми не е толкова бърз (както при филърите). Но за това пък е доста продължителен. С една капка се покриват около 15-20 квадратни сантиметра. Гневната бръчка (между веждите) се повлиява най-добре от ботулинов токсин.

    Поздрави, Д-р Светозар Дренски

  Добави мнение

  Добави мнение

  *

  Подобни продукти:

 • Случаен продукт