• VITIX таблетки

  • Промоция!

  • 43 лв. 37 лв.

   Антиоксидантни таблетки

   Категория: .

  Антиоксидантите приложени локално и/или системно играят важна роля в намаляване на нивото на свободните радикали, които имат вредно въздействие върху кожата.

  Показания: стрес, преждевременно стареене на кожата, безсъние, умора, безпокойство

  Начин на приложение: 1 таблетка дневно, след хранене

  Състав: 10 mg екстракт от пъпеш, 10 mg vit.E, 40 mg vit.C, 200 mg vit. B9, 1 mg vit.B12 , 1 mg мед, 50 mg селен, 5 mg цинк.

  Опаковка: 30 таблетки

  3.00 out of 5

  2 reviews for VITIX таблетки

  1. 5 out of 5

   :

   Витикс таблетки се предлагат на нашия пазар от 2004 г. Не трябва да се приемат от деца под 8 години. Приемът им трябва да продължи поне 3-4 месеца.
   За повече инфо може да се разгледа презентацията за този продукт.
   Д-р Светозар Дренски

  2. 1 out of 5

   :

   Господине, доверих се на вашето мнение и закупих таблетките Витикс за дъщеря ми на 12 г. Давах ги през ден-два в продължение на месец, почивка и ги закупих пак. Сега ми каза че от известно време има главоболие и гадене след приема на таблетката, не знаела от какво е и не казала веднага. Защо на листовката не са описани страничните ефекти на таблетките, както и не са описани на кутията с която се продават? Ще направя всичко възможно да уведомя здравните власти, че се продава лекаствен продукт с ЛИПСВАЩО описание за странични ефекти! Няма да оставя нещата без последствия. Това не е търговия със здравето на хората, а тук става въпрос за дете!

   • out of 5

    :

    Госпожо Михайлова,

    Прегледах поста Ви от 13.07.2015 г.
    В него пишете за дете на 13 г., а в днешния пост за дете на 12 г. За едно и също дете ли става въпрос?
    В отговора ми от 14.07.2015 най-подробно и учтиво Ви обяснявам, защо според мен не трябва да се изписва Протопик за деца с витилиго. Да не говорим, че този продукт е абсолютно забранен забранен за приложение на деца, под 16 г. възраст! Вместо да сте ми благодарна за това, че Ви съветвам да не прилагате такъв опасен продукт (Протопик) върху Вашети дете, Вие си позволявате открито да ме заплашвате. За какво по-точно?
    Никъде не съм Ви съветвал да вземете конкретно някакъв продукт. Просто съм написал какво е според мен, подходящото лечение за деца.
    Да не забравяме, че според българското законодателство, индивидите над 12 г. приемат дозата за възрстни.
    Сега за Витикс таблетки.
    Тези таблети са хранителна добавка (написано е на опаковката) и не са лекарствен продукт. Не е нужно да използвате такъв заплашителен тон, защото аз съм спазил всички директиви на EFSA за превод на опаковката (като съм превеждал от оригиналната) и ако имате някакви забележки, можете да се обърнете директно към производителя – Laboratoires ACM.

    Поздрави, Д-р Светозар Дренски

  Добави мнение

  Добави мнение

  *

  Подобни продукти:

 • Случаен продукт