• THERMAL CARE изстудяващ компрес


  • 5 лв.

   КОМПРЕС THERMAL CARE с незабавно изстудяващо действие

   Изчерпан

  Показания: Първа помощ при: увреждане на меките тъкани, различни натъртва­ния, навяхвания, изкълчвания и всякакви наранявания . Използването на студоте­рапията за първа помощ намалява подуването и образуването на хематом, като по този начин се намалява и размера на вредата.

  Начин на приложение: Този продукт е за еднократна употреба и се състои от кар­бамид и вода. Упражнява се силен натиск върху повърхността на компреса(може и да се удари в нещо), след което настъпва ендотермична реакция и изстудяване на пакета. Същият се поставя върху травмираното място за около 30 мин. След това мястото на травмата може да се охлажда през 2 часа, в продължение на едно денонощие.

  Внимание: Да се пази от досега на деца! Само за външна употреба! При нарушение целостта на пакета и попадане на съдържимото върху кожата или очите, е необхо­димо незабавно измиване с голямо количество вода! При поглъщане на съдържи­мото е нужно незабавно изпиване на голямо количество вода и  консултация с лекар! Този компрес не се препоръчва да се използва от хора, с про­блеми в системното кръвообръщение! След използване, пакетът да се изхвърли на подходящото за целта място!

  Мнения

  За момента няма дадени мнения, ще бъдеш ли първият, който да ни пише?

  Бъди първият, който дава мнение “THERMAL CARE изстудяващ компрес”

  Подобни продукти: