• DISAVIR GEL – 5% калиева основа


  • 54 лв.

   DISAVIR е предназначен за премахване на кондиломи (Condylomata acuminata)

   Категория: .

  Показания: За премахване на кондиломи (Condylomata acuminata).

  Начин на приложение: Само за външна употреба! Преди употреба, поставете флакона на гладка повърхност, за да се избегне евентуалното му разливане! Самото приложение трябва да бъде извършено само от възрастен!

  Заменете капачката на флакона с тази, която има четчица Ⓐ; 2. Отворете флакона и го поставете на гладка повърхност, за да се избегне евентуалното му разливане, след което докоснете с четчицата гела. Четчицата се докосва до ръба на флакона, за да се отстрани излишния гел Ⓑ; Гелът се нанася върху кондиломите, с помощта на четчицата Ⓒ След всяка употреба, флаконът да се затвори добре; 3. Остава се да изсъхне; 4. Да се повтарят апликациите върху едни и същи кондиломи, в няколко последователни дни, но не повече от 8 седмици. В един ден се прави 1 апликация; 5. След изчезването на кондиломите, преустановете използването на Дизавир; Обърнете се към Вашия лекар, при липса на резултат. Абсолютно е задължително приложението на гела само върху лезиите (но не и върху здрава кожа)!

  Внимание! Този продукт може да бъде корозивен при неправилно ползване. Абсолютно е задължително приложението на гела само върху лезиите (но не и върху здрава кожа); да се измиват ръцете след всяко използване, да не се използва върху вътрешни лигавици, зоната около очите или отворени рани; в случай на кърмене, е противопоказано да се използва този продукт върху тези части на тялото, които могат да бъдат в контакт с бебето; използването на Дизавир не се препоръчва при пациенти с дерматози или неопластични процеси в аногениталната област (аногенитален карцином) и при хора с понижен имунитет.

  За да се избегне евентуалното инфектиране на кондиломите, те не трябва да се разчесват!

  В случай на контакт на продукта с кожата около кондиломите, да се измие обилно с вода; в случай на контакт с очите, да се изплакнат обилно с вода (в продължение на 15 мин.) и да се консултира с лекар; да не се търкат очите и лигавиците при случайно попадане на продукта върху пръстите, а да се измият с вода незабавно.

  Състав: 10 ml разтвор под формата на гел, в който има 0,5 g калиева основа, хидроксиетилцелулоза и пречистена вода;

  Опаковка: Флакон от 10  ml, за локално приложение, с капачка обезопасена за деца и четчица.

  Начин на съхранение: Да не се използва този продукт след изтичане срока на годност, изписан на флакона! След употреба, капачката да се затвори добре! Флаконът да се съхранява във вертикално положение! Да  се съхранява извън досега на деца! Флаконът може да се използва до 3 месеца след отварянето му. Да се съхранява на температура от 15С до 25С!.

  Съвети: Кондиломите са заразно кожно заболяване, което се причинява от вируси. С цел да се намали разпространението на вирусите е нужно: да не се преотстъпват на други лица личните тоалетни принадлежности; да не се ползват общи бани, басейни, сауни и др.; да не се разчесват кондиломите; да се избягват полови контакти до пълното им излекуване;

  Този продукт е медицинско изделие съгласно директива 93/42 на ЕС.

   

 • Случаен продукт