• EUCAPIL ампули


  • 167 лв.

   Очакваме скоро!

   Ампули против андрогенна алопеция и косопад

   Изчерпан

   Категория: .

  Показания:  ЮКАПИЛ съдържа 2% флуридил. При приложението му в окосмената част на главата, ce блокира механизма на отделяне на космите от фоликулите. Bследствие на това се постига спиране на косопада и поникване на нови здрави косми. За да бъде ефективно използването на ЮКАПИЛ, то трябва да започне още при първите признаци на косопад.

  Начин на действие: Блокиране на рецепторите отговорни за косопада.

  Начин на приложение: Счупва се горната част на ампулата на нивото на бялата лентичка и върху отворената ампула се поставя приложения апликатор. Разтворът се нанася с кръгообразни движения, като се упражнява лек натиск върху апликатора, директно върху кожата на главата, в “корена” на космите, а не по тяхната дължина! Масажира се внимателно с върха на пръстите до пълното втриване на продукта.

  За максимална ефективност на ЮКАПИЛ:  Да се прилага директно върху кожата на скалпа, като тя нe трябва да е влажна.

  Дозировка: Препоръчителната доза е 1 ампула ЮКАПИЛ на ден, по възможност вечер, преди лягане.

  Състав: Bсяка ампула от 2 ml съдържа 2% спиртен разтвор (изопропанол) на флуридил.

  Начин на съхранение: Съхранява се на тъмно и хладно място (до 25°С).

  Опаковка: 30 ампули с приложен апликатор

   

  Внимание! ЮКАПИЛ (ампули) е само за външна употреба! Активността на препарата значително намалява при контакта му с вода, поради което ЮКАПИЛ трябва да се прилага върху суха кожа! Този продукт е запалим и поради това трябва да бъде съхраняван далеч от открит пламък и източници на топлина! Да се съхранява извън досега на деца! ЮКАПИЛ не се препоръчва при бременни и кърмещи жени!

  5.00 out of 5

  1 review for EUCAPIL ампули

  1. 5 out of 5

   :

   Юкапил се предлага от 2001 г. За ад поникне коса са нужни поне 8-9 месеца. След това продуктът може да се прилага през ден. Понякога новите косми са по-светли от останалите, но след няколко месеца те стават като останалите. При косопад ефектът на ампулите е много бърз – след 4-5 дни падането на космите се преустановява. Изключитено важно е косата да е суха, защото водата намалява ефективността на Юкапил.
   Д-р Светозар Дренски

  Добави мнение

  Добави мнение

  Подобни продукти:

 • Случаен продукт