• NOVOPHANE капсули 60 бр.


  • 42 лв.

   Капсули против косопад, оплешивяване и чупливост на ноктите

   Категория: .

  Показания: НОВОФАН е хранителна добавка, подпомагаща растежа на косата и ноктите, тяхната здравина, блясък и еластичност.

  Начин на употреба: 2 капсули дневно, с малко вода по време на хранене

  Състав на 2 капсули: 200 mg Цистин, 200 mg Метионин , 60 mg Vit.С (100% от ПДД*), 10 mg Vit.Е(100% от ПДД*), 6 mg.Vit. В5(100% от ПДД*), 2 mg Vit. В6 (100% от ПДД*), 1,6 mg Vit. В2 (100% от ПДД*), 150 mg  Vit.Н (100% от ПДД*), 14 mg Желязо (100% от ПДД*), 14 mg Цинк(193% от ПДД*), 45 mg Магнезий (15% от ПДД*).

  *ПДД – препоръчвана дневна доза.

  Опаковка: 60 бр. капсули

  3.00 out of 5

  3 reviews for NOVOPHANE капсули 60 бр.

  1. 4 out of 5

   :

   Ефективен продукт против косопад. Намаляването на косопада се наблюдава след около седмица. Заздравява и ноктите. Курсът на лечение трябва да е поне 2-3 месеца. За повече инфо може да се разгледа презентацията на Новофан.
   Д-р Светозар Дренски

  2. 4 out of 5

   :

   След раждане получих силен косопад,който се засилваше от ден на ден.Направих си изследвания на хормоните,на скалпа,използвах стриктно всичко,което ми предписваха.Единствено имах резултат от капсулите НОВОФАН,които ми препоръча д-р Малчевски.Косопадът ми постепенно намаля и след месец напълно изчезна.Не се повиши и теглото ми, което е обичайно следствие при употребата на подобни продукти.

  3. 1 out of 5

   :

   Започнах да ползвам тези капсули преди няколко месеца, въпреки че ми бяха изписали анакапс – съставът е почти еднакъв, но в новофан са добре комбинирани микроелeмeнтите, които са много важни и в хомеопатията мисля ги използват основно тях срещу косопад. Дори в началото да има леко повишен апетит е за кратко. Ефектът в никакъв случай не е много бърз, но дори и 2 месеца след като ги спрях продължават да ми израстват нови косички. Не си правете експерименти да пиете намалени дози (известно време пиех по 1), защото май не правите почти нищо така

  Добави мнение

  Добави мнение

  Подобни продукти:

 • Случаен продукт