• NOVOPHANE крем за нокти


  • 25 лв.

   Сухи, чупливи и увредени нокти

   Категория: .

  Показания: Сухи, чупливи и увредени нокти, за подхранване и хидратация на ноктите. За по-голяма здравина и гъвкавост.

  Начин на приложение: Да се нанася няколко пъти на ден върху ноктите, с леки масажни движения. При нужда, да се нанася след всяко измиване на ръцете. Може да се прилага и върху лак за нокти.

  Състав:

   Вазелин (оклузивен ефект; намаляване на дехидратацията), пчелен восък  (оклузивен ефект; подобрява консистенцията на крема), меко бадемово масло (оклузивен ефект и съдържа олеинова киселина), глицерин / урея (овлажняващо действие, подобрява  капацитета на ноктите да задържат вода; отлично проникване в ноктите), сквалан (оклузивен ефект; благодарение на ниското молекулно тегло, лесно прониква в нокътната плочка), лецитин (подобен на холестерола от растителен произход; подобрява гъвкавостта на ноктите; няма влияние върху нокътния матрикс, но повлиява нокътното ложе и участието му при сформирането на ноктите), пантенол (подхранва епитела), Vit. E (антиоксидант), биотин (засилва нокътния растеж).

  Комбинира се с Novophane капсули!

  Опаковка: Туба от 15 ml

  5.00 out of 5

  1 review for NOVOPHANE крем за нокти

  1. 5 out of 5

   :

   Novophane крем за нокти е създаден с любезното съдействие на проф. Робер Баран – един от най-известните френски дерматолози и дългодишен директор на Центъра по нокътни заболявания в Кан, Франция. Проф. Баран е създател и президент на Европейското общество по нокътни заболявания, и единственият френски дерматолог със запазено време за лекция, на Американската Академия по Дерматология и Венерология. По негови думи, този продукт е резултат от 40 годишната му клинична практика.
   Д-р Светозар Дренски

  Добави мнение

  Добави мнение

  Подобни продукти:

 • Случаен продукт