• TICK BAR срещу кърлежи


  • 19 лв.

   Инструмент за отстраняване на кърлежи

   Категория: .


  Tick Bar е сигурен инструмент за лесно и правилно отстраняване на кърлежи, акари, и други паразити по кожата на хора, и животни!Той е проектиран в съответствие с последните препоръки на СЗО. 
  С Tick Bar е невъзможно кърлежите да бъдат стискани или частици от тях да останат в кожата, което значително намалява възможността от инфекции и локално възпаление.
  Този продукт е лесен за употреба и е изработен от неръждаема стомана, което позволява  да се използва с години. С него може да се отстраняват кърлежи от хора и животни лесно, и безопасно.
  Важно е да се премахнат кърлежите възможно най-бързо! Според последните проучвания, рискът от инфекзиозни заболявания се увеличава след 24 ч. от ухапването, а след 48 ч. той е най-голям.

  Начин на употреба:  Почистете зоната около кърлежа. Поставете разтворената част на Tick Bar върху кожата. Плъзнете разтворената част на Tick Bar под кърлежа. Изтеглете кърлежа внимателно от кожата. Дезинфекцирайте ухапанато място и Tick Bar!

  ВНИМАНИЕ! Да се направи консултация с лекар, ако се появи зачервяване около зоната на ухапване, по-голямо от 5 cm в диаметър!

  4.00 out of 5

  1 review for TICK BAR срещу кърлежи

  1. 4 out of 5

   :

   Наистина е изключително важно да се извади кърлежът, възможно най-рано. Така се намалява значително възможността от пренасяне на различни инфекции (лаймска болест, кърлежов енцефалит, кримска хеморагична треска и др.). Според последни проучвания, между 20% и 30% процента от кърлежите в България, са преносители на инфекциозни заболявания.
   Д-р Светозар Дренски

  Добави мнение

  Добави мнение

 • Случаен продукт