Виж количката → "URELIA гел" беше добавен

 • URELIA 10


  • 25 лв.

   Дългодействащ емолиент за тяло с 10% урея

   Категория: .

  Показания: Суха кожа с лющене.

  Начин на приложение: Да се нанася няколко пъти на ден, върху суха и почистена кожа! Да се избягва директния контакт с очите!

  Състав: 

  • 10% урея – премахва люспите и нормализира деленето на клетките, хидратира кожата и  благоприятства проникването на активните съставки.
  • 1% Xpertmoist (серин, аланин и пролин) Образува молекулярен оклузивен филм, който намалява Транс­епидермалната загуба на вода (ТЕЗВ). Основните му съставки са:
   – екстракт от Pseudoalteromonas – бактериален щам от кал от остров Крал Джордж в Антарктика. Представлява пептид, съдържащ 3 аминокиселини (глицин, хистидин и лизин), които благопри­ятстват хидратацията и образуването на колаген;
   – неутрални aминокиселини (серин, аланин и пролин) – ос­новна съставка на Естествения овлажняващ фактор (NMF). Способ­стват за възстановяване на стратум корнеум и увеличават задър­жането на вода в епидермиса.
  • Aлфа-хидрокси киселини ( млечна и лимонена) – кераторегулиращ ефект
  • Натриев хлорид – кераторегулиращ и хидратиращ ефект. Комби­нацията от урея и натриев хлорид има овлажняващ ефект, който е много по-силен от самостоятелната урея. Уреята и натриевият хлорид действат синергично, защото йоните на натриевия хлорид намаляват кристализацията на уреята
  • 5% растителен глицерин, 4,5% бял восък, 1% масло от карите

  Без парабени, феноксиетанол и ароматизатори!

  Опаковка: 15о ml

  РАЗГЛЕДАЙТЕ И ОСТАНАЛИТЕ ПРОДУКТИ ОТ СЕРИЯТА URELIA!

  4.50 out of 5

  2 reviews for URELIA 10

  1. 4 out of 5

   :

   Имам кожен проблем,който се изразява в сухота,лющене и сърбеж. От около два месеца използвам Урелия 10 сутрин и вечер, в комбинация с измиващия Урелия гел. Тези продукти ме спасяват от неприятното чувство за сухота и сърбеж,а лющенето се сведе до минимум.Радвам се,че ги има и дано помогнат, и на други като мен!

  2. 5 out of 5

   (потвърден клиент) – :

   Миналата зима ми се появи сухо петно на дясната длан и нищо не ми помагаше – сърбеше, нацепваше се и болеше… Моя колежка ползваше този крем и ми предложи да опитам – само с едно намазване мястото стана по-меко и си го купих още същия ден. След седмица петното изчезна и повече не се появи. Кремът е наистина невероятен!

   • out of 5

    :

    Браво! Това може само да ме радва! Серията Урелия е чудесна и сте имали късмет с Вашата колежка 🙂

    Поздрави, Д-р Светозар Дренски

  Добави мнение

  Добави мнение

  *

  Подобни продукти:

 • Случаен продукт