• VITIX таблетки


  • 45 лв.

   Антиоксидантни таблетки

   Категория: .

  Антиоксидантите приложени локално и/или системно играят важна роля в намаляване на нивото на свободните радикали, които имат вредно въздействие върху кожата.

  Показания: стрес, преждевременно стареене на кожата, безсъние, умора, безпокойство

  Начин на приложение: 1 таблетка дневно, след хранене

  Състав: 10 mg екстракт от пъпеш, 10 mg vit.E, 40 mg vit.C, 200 mg vit. B9, 1 mg vit.B12 , 1 mg мед, 50 mg селен, 5 mg цинк.

  Опаковка: 30 таблетки

  3.67 out of 5

  3 reviews for VITIX таблетки

  1. 5 out of 5

   :

   Витикс таблетки се предлагат на нашия пазар от 2004 г. Не трябва да се приемат от деца под 8 години. Приемът им трябва да продължи поне 3-4 месеца.
   За повече инфо може да се разгледа презентацията за този продукт.
   Д-р Светозар Дренски

  2. 1 out of 5

   :

   Господине, доверих се на вашето мнение и закупих таблетките Витикс за дъщеря ми на 12 г. Давах ги през ден-два в продължение на месец, почивка и ги закупих пак. Сега ми каза че от известно време има главоболие и гадене след приема на таблетката, не знаела от какво е и не казала веднага. Защо на листовката не са описани страничните ефекти на таблетките, както и не са описани на кутията с която се продават? Ще направя всичко възможно да уведомя здравните власти, че се продава лекаствен продукт с ЛИПСВАЩО описание за странични ефекти! Няма да оставя нещата без последствия. Това не е търговия със здравето на хората, а тук става въпрос за дете!

   • out of 5

    :

    Госпожо Михайлова,

    Прегледах поста Ви от 13.07.2015 г.
    В него пишете за дете на 13 г., а в днешния пост за дете на 12 г. За едно и също дете ли става въпрос?
    В отговора ми от 14.07.2015 най-подробно и учтиво Ви обяснявам, защо според мен не трябва да се изписва Протопик за деца с витилиго. Да не говорим, че този продукт е абсолютно забранен забранен за приложение на деца, под 16 г. възраст! Вместо да сте ми благодарна за това, че Ви съветвам да не прилагате такъв опасен продукт (Протопик) върху Вашети дете, Вие си позволявате открито да ме заплашвате. За какво по-точно?
    Никъде не съм Ви съветвал да вземете конкретно някакъв продукт. Просто съм написал какво е според мен, подходящото лечение за деца.
    Да не забравяме, че според българското законодателство, индивидите над 12 г. приемат дозата за възрстни.
    Сега за Витикс таблетки.
    Тези таблети са хранителна добавка (написано е на опаковката) и не са лекарствен продукт. Не е нужно да използвате такъв заплашителен тон, защото аз съм спазил всички директиви на EFSA за превод на опаковката (като съм превеждал от оригиналната) и ако имате някакви забележки, можете да се обърнете директно към производителя – Laboratoires ACM.

    Поздрави, Д-р Светозар Дренски

  3. 5 out of 5

   (потвърден клиент) – :

   Здравейте, Д-р Дренски!
   Синът ми се казва Радул и е на 8 години, преди няколко дни ни поставиха диагноза Витилиго!
   Има бяло петно на клепача на лявото око. Това петно му се появи преди 3 години и беше съвсем малко, точно под една малка бенчица която той има в тази област и след като го заведох на дерматолог, защото съм хипохондрик и най-малките неща ми правят впечатление, ми казаха, че не е витилиго и ми изписаха адвантан за 1 месец. След мазането с адвантан петънцето почти се заличи, като дори след морето изчезна. През есента на 2017 г. това петно се появи отново но вече по голямо, когато окото му е отворено , то не се вижда но въпреки това аз се притеснявам и след всичко което изчетох, съм много разтревожена. От февруари 2018 до края на април 2018 (3 месеца) го мазах с витикс но без видими резултати (няма репигментация, трябвало до 3 месеца да започне), така ми каза доктор от кожния диспансер в Пловдив и ми изписа абрикорт крем по схема – 7 дни вечер, после 14 дни през вечер и после 2-3 седмици само веднъж седмично. След като го заведох и при дерматолог в моя град за второ мнения, там пък ми казаха да го мажем с Елидел, но след всичко което прочетох за него, не знам какво да правя.
   Моля за съвет, защото синът ми е много будно и умно дете и не искам да го водя на още прегледи, защото ме е страх, че ще се депресира и от това болестта може да прогресира.
   С какво да го лекувам в крайна сметка, трябва ли да го мажа със слънцезащитни кремове, защото доктора от кожния диспансер ми каза че нямало нужда, само ако ходим на море?
   Аз започнах терапията с абрикорт от петък 27.04.2018, да я продължавам ли по схемата или да спирам? Трябва ли да пием някакви витамини? Той по принцип е здраво дете, не е боледувал много от къде може да се появи това автоимунно заболяване, направо главата ми не го побира? Трябва ли да му правя някакви изследвания, да не би да има скрито заболяване което да работи в него и то да е виновно за тази депигментация, не знам?
   В главата ми е хаос, първо от шока, второ от съмнението това ли е не е ли и трето от изхода, чувствам се като в задънена улица, постоянно си повтарям, защо на нас, защо на моето дете?
   Благодаря ви предварително за отговора!

  Добави мнение

  Добави мнение

  Подобни продукти:

 • Случаен продукт