• VITIX гел


  • 62 лв.

   Гел регулатор при загуба на пигмент

   Категория: .

  Показания: Различни състояния на обезцветяване на кожата

  Начин на действие: BИTИКС гел спомага да се възстанови нормалното ниво на меланин . Благодарение на патентованата активна съставка, BИTИКС гел води до възстановяване на физиологичното равновесие на свободните радикали, на ниво епидермис.

  Начин на приложение: BИTИКС гел се прилага два пъти дневно върху засегнатите участъци, както и на 1-2 см около тях. Приложението на гела трявбва да продължи между 3 и 6 месеца, като може да се комбинира с UVB лъчи и таласотерапия. След окончателното попиване на гела е възможна употребата на дневен крем или евентуален макияж.

  Състав: Екстракт от пъпеш, вода.

  Опаковка: Туба от 50 ml

  5.00 out of 5

  1 review for VITIX гел

  1. 5 out of 5

   :

   Витикс гел е на нашия пазар от 2001 г. Моят опит показва, че ефективността на този продукт се засилва от комбинирането му с UVB лъчи и Витикс таблетки. Най-ранните резултати (островна репигментация), които съм наблюдавал са били на 2-ра седмица. По принцип, ако няма репигментация до 8-9 месеца, съветвам моите пациенти да преустановят използването на Витикс гел. Добър ефект съм наблюдавал и при прием на Селениум с вит. А,С и Е. Без да бъда категоричен, процентът на ефективност при жените е по-висок.
   За повече инфо може да се разгледат презентациите за Витикс гел и таблетки.
   Д-р Светозар Дренски

  Добави мнение

  Добави мнение

  *

  Подобни продукти:

 • Случаен продукт